Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pokaż swoje auto

Andraf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czym śmiga MPCforum? Chyba nie ma takiego zbiorczego tematu, więc chwalcie się.

Szału nie robi, ale pierwszy własny samochód.

BMW 318is coupe

M42B18 (w planach swap)

kEV05Z7.jpg

tylko nie wiem czy taki temat na forum dla gimnazjalistów ma sens

@Valze - jakaś fota? B)

w Corsie nawet 1.4 potrafi bujnąć, strasznie lekkie auto.

Opublikowano

Chwilowo takim złomkiem, po sprzedaży coś nowszego się kupi.

Honda CRV 2.2 I-CDTI

968151463994219148476.jpeg759931463994219148476.jpeg

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Czy ja wiem autor tematu normalnie napisał o co mu chodiz , powinien teraz dopisac ZE KAZDE FEJKOWE ZDJECIE albo post typu " A4 B7 " bez zdjecia warn. Wtedy moze i cos z tego wyjdzie.

943791464008909304359.jpeg

Do sprzedania :D

@ sory za jakosc ale zdj robione prehistorycznym telefonem

Opublikowano

Audi TT 8n z 99, za pare dobrych lat oddam tą tetetkę dla mojego staruszka i kupię sobie 8s :D

4QmldiW.jpg

Hejaa! Strasznie brakowało mi w Polsce takiego serwera jak Mineplex, Hypixel.

Banalnego a zarówno dopracowanego i dopieszczonego. Tak właśnie powstał mój serwer mini games!

Speed Builders, Build Battle, Block Party, Turf Wars, The Walls, Sky Wars, Survival Games & Hypixelowe wyspy

IP: Feerko.PL    /     Wersja 1.9.0 - 1.9.4    /     Premium (alternatywa AutoIn) + non-premium

banner.png

Opublikowano

Jak się każdy chwali to czemu nie ja :D Merol amg a45

w wieku 23 lat udalo ci sie zarobić na taki samochód? pożyczyles od ultra bogatych rodziców bananie czy zobaczyles taki na ulicy i strzeliłeś mu fote? a moze z internetu?

daj czasoznaczek z zewnątrz i wewnątrz to ci uwierzę. Najlepiej pokaż fragment jakiegoś dokumentu że jest twój

niektórzy ci jeszcze uwierzą (jak widać wyżej), stąd mój post

takie atencjowanie sie czyms czego sie nie posiada to niezła cebula i januszostwo szczerze mówiąc

Opublikowano

w wieku 23 lat udalo ci sie zarobić na taki samochód? pożyczyles od ultra bogatych rodziców bananie czy zobaczyles taki na ulicy i strzeliłeś mu fote? a moze z internetu?

daj czasoznaczek z zewnątrz i wewnątrz to ci uwierzę. Najlepiej pokaż fragment jakiegoś dokumentu że jest twój

takie atencjowanie sie czyms czego sie nie posiada to niezła cebula i januszostwo szczerze mówiąc

Dlaczego twierdzisz że skoro ma 23 lata nie mógł już zarobić na taki samochód? Kur.wa ludzie,czy naprawde jest jakis próg wieku żeby móc kupowac sobie taki samochód za swój hajs? Wiesz ile osób młodszych od niego zdołało już kupić za zarobiony przez siebie hajs np. wille czy samochody za miliony? Cebula... :v

79160594027661829163.png

Opublikowano

Dlaczego twierdzisz że skoro ma 23 lata nie mógł już zarobić na taki samochód? Kur.wa ludzie,czy naprawde jest jakis próg wieku żeby móc kupowac sobie taki samochód za swój hajs? Wiesz ile osób młodszych od niego zdołało już kupić za zarobiony przez siebie hajs np. wille czy samochody za miliony? Cebula... :v

Watpie, ze w takim wieku mozna sie dorobic. Co najwyzej zadluzyc, tak jak ja na 16 kola

Fiata pande 2003 rocznik zajebal komornik, wiec popierdalam qatDQXv.jpg

Opublikowano

Na pewno nie w polsce keppo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...